ViewControl_logo

Wij zijn een uiterst moderne Particuliere Alarm Centrale (PAC) die volledig voldoet aan de strenge eisen zoals gesteld door het Ministerie van Justitie. Ook zijn wij NCP- gecertificeerd. Een garantie voor kwaliteit!

ViewControl! De naam representeert precies waar wij voor staan. Ondersteunend door een geavanceerd alarmverwerkingssysteem monitoren onze centralisten continue de bij ons aangesloten elektronische beveiligings- en camerabewakingssystemen. Dag en nacht staat ons team van goed opgeleide en klantvriendelijke centralisten voor u klaar! Hierdoor is ViewControl altijd “in control”.

Vanaf het moment dat uw alarmsysteem is aangesloten, via een telefoonlijn, een vaste lijn, een GSM verbinding, of via IP- overdracht, waken wij 24 uur per dag en 7 dagen per week over de veiligheid van u en uw bezittingen. Niet alleen reageren wij op inbraak-, brand- en overvalmeldingen, ook wordt de goede werking van uw alarmsysteem bewaakt. Hierbij werken wij weer intensief samen met uw installateur, zodat het vermoeden van een storing direct ingegrepen kan worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.