Vers aan Tafel bezorgt wekelijks gezonde en lekkere maaltijden aan huis. Het assortiment is zeer breed en bestaat uit traditionele gerechten uit de Hollandse keuken, maar er is ook ruime keuze uit Oosterse en Wereldse gerechten. U kunt kiezen uit ruim 140 verschillende maaltijden, die een lange tijd houdbaar zijn in de vriezer. De maaltijden blijven vers, doordat ze direct na bereiding razendsnel worden ingevroren waardoor de smaak en voedingswaarden optimaal bewaard blijven. Bovendien zijn de maaltijden voor een groot deel vrij van e-nummers, onnatuurlijke toevoegingen, smaakversterkers of kleurstoffen. Wij spreken dan ook niet over diepvries maar over vriesvers. En dat proeft u! Daarnaast kunt u kiezen uit diverse soepen en desserts. Ook voor dieetwensen heeft Vers aan Tafel natriumarme maaltijden en gemalen maaltijden.

De diepgevroren maaltijden kunt u rechtstreeks vanuit de vriezer verwarmen in de oven of magnetron. Wij raden u aan om de maaltijd niet van te voren te ontdooien, om de kwaliteit en de smaak van het eten te behouden.

Bestellen kan wekelijks per zes maaltijden en heel eenvoudig via de klantenservice, via de bestellijst of via de website. Vers aan Tafel hanteert geen (wekelijkse) bestelplicht voor vriesverse maaltijden. De bezorger brengt de maaltijden gratis op een vaste bezorgdag, zodat u weet waar u aan toe bent. De bezorgdag is afhankelijk van de regio waar u woont.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.