Stern staat voor mobiliteit en geïntegreerde automotieve dienstverlening in Nederland. Of u nu een auto wilt kopen, leasen of huren: bij Stern kunt u altijd terecht. Met meer dan 100 automotieve bedrijven in Nederland bieden wij u nieuwe auto’s van 19 toonaangevende automerken en occasions met maar liefst twee jaar garantie. U kunt uw auto bij ons ook financieren en verzekeren. En heeft uw auto onderhoud nodig, moet onverhoopt een reparatie uitgevoerd worden of krijgt u onderweg pech of schade? Ook dan staat Stern voor u klaar. Met Stern blijft u altijd mobiel.

SternLease is onderdeel van Stern Groep N.V. SternLease is een middelgrote leasemaatschappij. SternLease voert het beheer over een veelzijdig wagenpark, inclusief SternPartners en SternRent. Wij staan voor persoonlijk contact en passie voor mensen en auto’s. Onze onderscheidende manier van werken heeft ons de laatste jaren een trouwe klantenkring en een groeiende leaseportefeuille opgeleverd. Deze groei zet zich voort door ons veelzijdigheid aan serviceproductenaanbod.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.