logo_staples_advantage
Staples is de grootste aanbieder van kantoorartikelen ter wereld. Met 94.000 toegewijde medewerkers zorgen wij ervoor dat onze klanten gemakkelijk uit een uitgebreid assortiment kantoorartikelen, computersupplies, papier, facilitaire producten, hardware, meubels en zakelijke diensten kunnen kiezen. Stapels bedient consumenten en zakelijke klanten, van thuiskantoren tot multinationals in 27 landen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië.

Al uw orders krijgen de aandacht die u verdient! Door samen met u naar uw totale inkoopproces te kijken helpen wij u besparingen te realiseren, bijvoorbeeld op assortiment, bestelwijze en voorraadkosten. Met één enkele bestelling, één levering en één factuur profiteert u van een breed scala kwaliteitsproducten en een uitstekende, op maat gesneden service.

Onze zeer complete logistieke dienstverlening is voor de leden van Facility Portal Nederland in feite hét verlengstuk van hun organisatie. Staples is vanaf 2003 de preferred supplier van Facility Portal Nederland en hiermee dé totaalleverancier voor al uw office en computer supplies.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.