SUEZ is specialist op het gebied van duurzaam afvalmanagement. SUEZ verzorgt de inzameling, het transport, de scheiding, de verwerking en/of de recycling van alle soorten afval. Ook heeft SUEZ diverse specialismen, bijvoorbeeld op het gebied van het vernietigen van vertrouwelijke informatie maar ook het onderhouden en reinigen van riolen. Afvalmanagement gaat veel verder dan het inzamelen van uw afval. Het gaat juist ook om de vermindering van afval en verlaging van afvalkosten. Dat doen we door betere scheiding aan de bron, door optimalisatie van verwerkingsprocessen en door recycling. Wij richten onze dienstverlening zó in, dat alle afvalprocessen in organisaties efficiënter verlopen. Zo houden we ook de kosten niet alleen beheersbaar, maar belasten we ook het milieu zo min mogelijk.

Duurzaamheid is voor SUEZ al vele jaren integraal onderdeel van haar activiteiten. Niet voor niets is het centrale thema in onze missie: duurzame oplossingen bieden op het gebied van afvalmanagement- waarbij respect en integriteit naar mens en milieu de kernwaarden zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.