Sanica.cdr

Uw schoonmaakonderhoud is onze zorg,een glasheldere gedachte!

Uw schoonmaakwerkzaamheden tot in de puntjes uitgevoerd? Dat is een glasheldere gedachte!

Sanica is al bijna 20 jaar een begrip in de Duin- en Bollenstreek alsmede de Haarlemmermeer voor het schoonmaken en schoonhouden van bedrijven en instellingen. Een schoon gebouw zorgt voor een professionele uitstraling van uw organisatie. Uw gebouw is immers uw visitekaartje! Wij leveren onze diensten tegen een aantrekkelijk tarief, waarbij een concurrerende prijs / kwaliteitverhouding gegarandeerd is.

Dankzij onze flexibele medewerkers is elk dagdeel bespreekbaar. Wij zijn gespecialiseerd in alle facetten van schoonmaakonderhoud en kunnen daarom inspelen op al uw wensen. Dus niet alleen interieurreiniging, maar bijvoorbeeld ook gevelreiniging, glasbewassing, tapijtreiniging en overig vloeronderhoud, zelfs complete projectopleveringen.

Wij zijn trots op onze professionele medewerkers die hun werkzaamheden met plezier vervullen. Door continu te investeren in onze medewerkers middels intensieve begeleiding, opleidingen en persoonlijk contact waarborgen wij de tevredenheid van zowel de opdrachtgever als medewerker. Een persoonlijk contact met de opdrachtgever is voor ons vanzelfsprekend. Juist dat persoonlijke tintje is wat veel van onze opdrachtgevers zo aanspreekt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.