ruud_herkstroter_algemeen_directeur

Directie

Ruud is mededirecteur bij Facility Portal en zakelijk partner van René Koenen. Ruud heeft een realistische en commerciële blik en zich gespecialiseerd in veiligheid en met zijn kennis en kunde Fm Portal Veiligheid® opgezet. Daarnaast houdt hij zich voornamelijk bezig met interne zaken, zoals het beheer van de financiële administratie en het begeleiden/coachen van de werknemers.

Facility Portal heeft een divers team dat elkaar uitdaagt en naar een hoger niveau tilt. Ruud hecht er veel waarde aan dat iedereen met plezier naar zijn werk gaat en vindt het belangrijk dat er een goede werksfeer is. Bovendien wil hij graag zijn werkervaring doorgeven en starters de kans geven om bij Facility Portal samen te werken met ervaren werknemers en door te groeien.

Facility Portal biedt een groot scala aan dienstverlening aan en kan hierdoor maatwerk leveren aan de klant. Ruud omschrijft dit als succesfactor van het goed lopende bedrijf en ziet dat er voldoende potentie is om verder groeien.

In zijn vrije tijd kan hij zijn energie kwijt met squashen of zaalvoetbal. In de weekenden is Ruud het liefst aan het knutselen of timmeren.

E-mail: Ruud@facilityportal.nl
Ruud Herkströter op LinkedIn