logo_romaro

Schoonmaak onze zaak

Romaro Schoonmaakgroep is een dynamische allround dienstverlener voor schoonmaak- en bedrijfsdiensten met een sterk regionaal karakter. De schoonmaak- en bedrijfsdiensten verrichten wij hoofdzakelijk in de provincies Zuid-Holland en Noord-West Brabant. In beide regio’s kennen onze opdrachtgevers ons als een kwaliteitsbedrijf met een 40 jarige kennis en ervaring op deze vorm van dienstverlening. Wij zijn een 100% autonoom familiebedrijf met een enorme betrokkenheid binnen de organisatie.

Onze 24 uur service betekent dat u 365 dagen per jaar wordt “ ontzorgd” in geval van calamiteiten of invulling van bepaalde dienstverlening buiten de regulieren werktijden. Romaro Schoonmaakgroep heeft een volledig geïntegreerd NEN-EN-ISO 9001 en VCA * kwaliteit- en veiligheid managementsysteem en is als actief lid van OSB, VSR en SIR nauw betrokken bij de ontwikkelingen binnen de branche.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.