Directie

René heeft ruime werkervaring in facility management in zowel profit als non-profit organisaties. Zijn specialisaties zijn facilitaire reorganisaties en het doorlichten van facilitair en inkoop. In 2000 is hij samen met zijn compagnon en medeoprichter/directeur Ruud Herkströter gestart met Facility Portal. Hier ontzorgen ze de klant van facilitaire diensten en producten door middel van vraag en aanbod van facilitaire en ondersteunende diensten te verenigen.

Als directeur heeft René de algemene aansturing van Facility Portal en is hij verantwoordelijk voor de commercie met klant en partners. Hij is trots op de bloeiende en gezond groeiende organisatie met goed opgeleide mensen. Het team bestaat uit de juiste mix van jonge professionals en ervaren seniors. Hij ziet dat er veel toekomst perspectief is en is erg tevreden over de huidige variatie aan grote en kleine klanten in Nederland.

Persoonlijk hecht René veel waarde aan een gezonde werksfeer en is er niet voor niks een bar op kantoor waar het team gezamenlijk een kopje koffie drinkt of een vrijdag-middag-borrel houdt. Tijdens zijn werk houdt René niet van stilte en staat er altijd muziek op de achtergrond aan. In de weekenden geniet René van een heerlijk diner met familie en vrienden en is fitness helaas een noodzakelijk kwaad.

Studie: HBO facility Management
CFM Internationaal Certificaat voor Facility Management

E-mail: Rene@facilityportal.nl
René Koenen op Twitter en LinkedIn