Projectstoffering Leiden draagt hoofdzakelijk zorg voor de levering en installatie van vloerbedekking en ondervloeren. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit linoleum-, PVC en epoxyvloeren alsmede een uitgebreide collectie projecttapijt, van exclusieve tapijten voor hotels tot zeer functionele tapijten voor onder andere het onderwijs, de zorg en kantoren.

Projectstoffering Leiden B.V. is al sinds 1959 als professioneel vloerenbedrijf de logische keuze geweest voor een groot aantal regionale en landelijke opererende bedrijven. Tot onze vaste groep opdrachtgevers behoren aannemingsbedrijven, scholen, architecten, hotels, gemeenten en de gezondheidszorg. Wij leveren echter niet alleen aan bedrijven, ook voor particulieren halen wij alles uit de kast om onze naam waar te maken.

Er veranderd vandaag de dag op het gebied van vloermaterialen erg veel. Het is daarom belangrijk hiervoor een specialist in de arm te nemen. Een bedrijf dat weet wat er te koop is en die de technische kennis in huis heeft om u datgene te bieden waar u recht op heeft: de ideale mix tussen techniek en budget.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.