GROENTRENDSETTER IN NEDERLAND

Wie een exclusieve plant op een passende plaats wil hebben, moet een kijkje nemen bij PlantenWacht in Alphen aan den Rijn. PlantenWacht is gespecialiseerd in tropische planten en plaatst ze daar waar u ze wilt hebben in de daarbij passende bak. En wilt u dat het bedrijf ze onderhoudt, dan is dat ook mogelijk. Zowel voor particulieren als bedrijven.

In een sfeervolle show kas kan de klant onmiddellijk zijn keus bepalen. Bij het selecteren van planten voor bedrijf of huiskamer komen heel wat factoren om de hoek kijken. Lichtinval, verzorging van de planten en natuurlijke behoeftes zijn zaken om rekening mee te houden. Bij PlantenWacht wordt aan al deze items uitgebreid aandacht geschonken.

PlantenWacht heeft ook een groot assortiment planters. Zij hebben voor elke stijl, voor elke smaak en in elke prijsklasse een passend model. Of het nu gaat om een modern- klassiek of strak- zakelijk, er is altijd een ‘juiste jas’ voor de plant.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.