Mommers_SCHOON#1b

Schone beloften worden ingelost

Het familiebedrijf Mommers Schoonmaak is sinds 1949 een vertrouwde naam in de schoonmaakwereld. Wij zijn een graag geziene partner van vele kleine en grote opdrachtgevers. Ruim 185 gemotiveerde medewerkers steken dagelijks de handen uit de mouwen bij meer dan 200 projecten in Groot Rotterdam.

In de afgelopen 60 jaar hebben we onze werkzaamheden steeds verder geprofessionaliseerd. Wij zijn uitgegroeid tot een innovatieve, facilitaire dienstverlener met een breed pakket aan diensten.
Mommers Schoonmaakservice combineert de knowhow van en grote speler met de flexibiliteit van een kleiner schoonmaakbedrijf. Kortom, kwaliteit, korte lijnen en snelle oplossingen!

Mommers Schoonmaakservice is een ISO- gecertificeerd schoonmaakbedrijf volgens de normen ISO 9001 en ISO 14001. Hiermee garanderen wij goed opgeleid personeel, optimale zorg voor de kwaliteit van het werk en de controle daarop, de hoogste aandacht van de arbeidsomstandigheden en voor een minimale belasting van het milieu.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.