lyreco_logo_aangepast_2016

Lyreco is de oplossing voor uw werkplekbenodigdheden!!

Lyreco is wereldwijd één van de grootste leveranciers van kantoorbenodigdheden, gevestigd in 44 landen op 5 continenten met 10.000 werknemers. Lyreco heeft ruim 8.000 artikelen op voorraad en zijn de volgende werkdag leverbaar.

Ons assortiment bestaat onder andere uit toners, kopieerpapier, persoonlijke beschermingsmiddelen, algemene kantoorbenodigdheden en catering en hygiëne producten. Naast de bekende A-merken voert Lyreco voor de meest populaire artikelen een assortiment onder eigen label. Hierbij krijgt u de beste waar voor uw geld.

Vanuit onze regionale depots worden bestellingen door onze eigen chauffeurs uitgeleverd. Wanneer u via de Lyreco webshop vóór 17.30 uur bestelt wordt uw order de volgende werkdag uitgeleverd met een uitleveringsgraad van gemiddeld 99,4%.

Lyreco heeft ook diverse certificaten zoals ISO 9001, ISO 14001 en is ook als eerste in de branche in Nederland FSC gecertificeerd voor de chain of custody.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.