Lindeman B.V. is een multidisciplinaire organisatie waarin alle onderdelen binnen de elektrotechniek vertegenwoordigd zijn. Van elektrotechnische installaties, ICT-netwerken, telematica tot beveiligingsinstallaties kunnen wij voor u verzorgen. Doordat er maar één contactpersoon nodig is voor alles waar een ‘koperen draadje’ aanzit, biedt dit enorme voordelen voor u als opdrachtgever. Dit betekent geen onnodig tijdverlies in communicatie tussen diverse disciplines. Een ideale oplossing om flexibel, efficiënt en professioneel uw projecten in te vullen.

Door onze zeer platte organisatie zijn de communicatielijnen kort en kunnen wij snel inspelen op uw wensen. Projecten zullen niet worden verstoord door hinderlijke miscommunicatie tussen diverse disciplines en afdelingen. Snel inspelen op de wensen van de klant is voor ons van groot belang. Wij zorgen ervoor dat uw probleem de onze wordt en dat we gezamenlijk tot de beste oplossing komen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.