Kok Schoonmaak is een modern en professioneel schoonmaakbedrijf. Door steeds met de tijd mee te gaan, staat Kok al 40 jaar sterk in de markt. Met de mankracht en middelen om de grootste klussen aan te kunnen en met de eenvoud en transparantie van een kleine organisatie is alle maatwerk mogelijk en bent u er altijd van verzekerd snel geholpen te worden. Bovendien komt Kok gemaakte afspraken altijd na. Dat schept een vertrouwensband die de basis is van de jarenlange relaties die zij met veel van hun klanten hebben.

Voor alle diensten op het gebied van schoonmaakonderhoud kunt u bij Kok schoonmaak terecht. Daarnaast biedt Kok Schoonmaak verschillende aanvullende diensten zoals huismeesterdiensten en kantineservices. Ook is het mogelijk Kok schoonmaak de hygiënische producten voor sanitaire ruimtes te laten leveren.

Kok schoonmaak blijft altijd streven naar de hoogste kwaliteit in de door haar verrichte werkzaamheden. Omdat zij graag tevreden klanten hebben en naar langdurige samenwerkingen streven, hebben zij een kwaliteitssysteem opgezet. Dit systeem is geheel conform ISO 9001:2008. Dit zorgt voor een transparante organisatie waar iedereen gemakkelijk op de hoogte kan blijven van wat er plaatsvindt. Het beleid van Kok schoonmaak is gericht op het evalueren en continu verbeteren van het primaire proces. Om dit gemakkelijk en overzichtelijk te houden, wordt dit proces beschreven in het Handboek Kwaliteitsborging.

Daarnaast beschikt Kok schoonmaak over het OSB+ certificaat. De OSB+-normen zijn een vorm van zelfregulering die als doel hebben het kwaliteitsdenken te vergroten en de kwaliteit verder te verbeteren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer: +31(0)71 – 331 82 00 of via backoffice@facilityportal.nl.