logo_hyscon

Hygiëne en Service in vertrouwde handen

Hyscon is een leverancier van diensten, een serviceorganisatie die pasklare oplossingen heeft voor de hygiëne in uw sanitaire ruimtes en keuken. Vanuit 11 vestigingen in Nederland verrichten wij onze services en leveringen aan 7.000 bedrijven en instellingen. Hyscon is uw partner in hygiëne. Of het nu toiletten of keukenfaciliteiten zijn, Hyscon verzorgt een hygiënische inrichting en goede uitstraling. Van een complete toiletinrichting tot een handige luchtverfrisser. Wij bieden een ruime keus aan hygiënische oplossingen.

Hyscon levert, monteert onderhoudt en vult de door u (uit een ruim assortiment) gekozen apparatuur in de sanitaire ruimtes en keukens van uw bedrijf. Daarnaast worden de bijbehorende verbruiksmaterialen periodiek op een vaste dag aangevuld door uw vaste contactpersoon. Zo bent u altijd verzekerd van voldoende toiletpapier, schone handdoeken en bijvoorbeeld schoonmaak- vaatwasmiddelen. Uw zeepautomaten zijn altijd werkend en gevuld en er is in uw sanitaire ruimtes een frisse geur. U heeft hier geen omkijken naar!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.