greenchoice_logo_2016

Greenchoice dé duurzame energieleverancier voor ondernemers!

Als ondernemer bent u bij Greenchoice aan het juiste adres. Greenchoice levert niet uitsluitend groene stroom en gas aan consumenten, maar is ook op zakelijk gebied de afgelopen jaren sterk gegroeid. De afgelopen jaren hebben wij bewezen voor zakelijke klanten een goede partner te zijn op het gebied van energie- inkoop advies en duurzaamheid. Maar ook zorgen wij bij klanten voor forse besparing op administratie kosten en manuren.

Door middel van leveranciersmodel zorgen wij bij multi site- klanten voor een enorme vereenvoudiging van de administratie en presenteren maandelijks één eenvoudige verzamelfactuur voor alle aansluitingen inclusief de transportkosten van de netbeheerder.

Stap over op écht groene energie en bespaar via Facility Portal op uw energierekening met 100% duurzame energie! Zelf kunt u eenvoudig onze tarieven bekijken en direct overstappen. Als ondernemer klik hier voor de scherpe tarieven. Ook als particulier kunt u besparen, klik hier en bekijk de mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.