Uw partner in schoonmaakonderhoud!

Fm Portal® Schoon (FPS) biedt u advies op maat op het gebied van schoonmaakonderhoud. Goed schoonmaakonderhoud vraagt om een professionele en oprechte belangstelling voor uw organisatie. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u een optimale mix aanbieden van een marktconforme prijs en een juiste kwaliteit van uw schoonmaakonderhoud. Met de FPS kernwaarden goedkoper, makkelijker en sneller, is FPS gespecialiseerd in het inkopen en beheren van uw schoonmaakonderhoud. Met andere woorden: Een totaalconcept voor uw schoonmaak! De bedrijfscultuur van FPS wordt bepaald door onze missie en visie.

Missie

Door het aanbieden van schoonmaakonderhoud en aanverwante diensten middels een optimale mix van marktconforme prijzen en een juiste kwaliteit, streven wij naar totale ontzorging en een optimale schoon-beleving.

Visie

FPS streeft ernaar om de werkzaamheden beter en effectiever te kunnen uitvoeren. Met deze manier van werken willen wij voor onze opdrachtgevers vernieuwend zijn en ons blijven onderscheiden in de markt. Door op deze manier te werken zorgen wij voor continuïteit op de lange termijn en verstevigen wij onze marktpositie.

Besparing

Wij lichten gratis uw schoonmaak-contract door en zorgen voor een besparing van minimaal 10%.

Bezoek onze website Fm Portal® schoon voor meer informatie.