Waarom Fm Portal® Inkoop?

Een concept begint met een visie
Een visie over het gezamenlijk organiseren van bepaalde activiteiten waardoor er besparing opgeleverd kan worden. De medewerkers bij Fm Portal® hebben zich, in de ruim 15 jaar dat het concept actief is, vaak verbaasd over het gemak en het tekort aan inzicht waardoor directies van bedrijven verzaken een efficiëntere inkoop en samenwerking te bewerkstelligen. Zelfs fusies leiden vaak niet tot datgene wat je als eerste voordeel mag verwachten, namelijk een efficiëntere inkoop.

Er zijn genoeg voorbeelden te geven waar de voordelen van inkopen op grotere schaal absoluut niet uit de verf komen. Organisaties laten vaak de zaken passief over zich heen komen, waardoor er jaarlijks miljoenen euro’s verspild worden. De bedrijven die veel geld besparen door gezamenlijk in te kopen en op onderdelen samen te werken zijn helaas zeldzaam en op zichzelf staand.

Wij willen belangstellenden samenbrengen voor een inkoopplatform, waarbij men doordat er gezamenlijk ingekocht worden kosten en tijd bespaard. Alles voor elkaar, dus!

 

Geintereseerd?

Logo Fm Portal Inkoop

Fm Portal® Inkoop
Veenderveld 34
2371 TV ROELOFARENDSVEEN
Tel: +31(0)71 331 8200

E-mail: backoffice@facilityportal.nl