Fm Portal® Consultancy, een bewuste keuze!

Elk project, nieuwbouw of renovatie, heeft vele belangrijke keuzes tot gevolg. Niet alleen voor nu maar ook voor de toekomst. Hoe bereidt u uw organisatie voor op de verandering in huisvesting bijvoorbeeld? Voor welke leveranciers en uitvoerende partijen kiest u? Hoe houdt u controle op voortgang en budget? Een grote uitdaging, zeker wanneer de core-business van uw organisatie er geen hinder van mag ondervinden.

Fm Portal® Consultancy

heeft reeds 32 jaar ervaring met deze trajecten, voor kleine en middelgrote opdrachtgevers! Ons werkgebied omvat zowel nieuwbouw als verbouw en renovaties. Wij denken met u mee om te komen tot een heldere en structurele aanpak van de bouw/renovatieplannen. Van het begin van een project tot de eindoplevering en nazorg. Door jarenlange ervaring in het begeleiden van (ver)bouw/renovatieprocessen weten wij exact wat er speelt. Waar u ons voor inschakelt staan uw belangen centraal. Wij adviseren, vragen offertes aan, onderhandelen voor u, contracteren de verschillende partijen en houden tijdens de uitvoering toezicht op de voortgang, de kwaliteit en de kosten.

Fm Portal® Consultancy zorgt voor totale ondersteuning tijdens het bouwproces. Van idee tot en met de oplevering en daarna. Wij zijn de projectleider tijdens de bouw die alle betrokken partijen aanstuurt en zorgen ervoor dat het bouwproces efficiënt wordt ingevuld zodat het project qua planning, budget en kwaliteit optimaal wordt uitgevoerd. Kortom: 1 aanspreekpunt tijdens het gehele bouwproces maar ook daarna! Nazorg vinden wij even belangrijk. Wij leveren desgewenst Turn-Key op, dus inclusief een eventuele facilitaire invulling en meerwerkwensen.

Lees meer