Endurance, trainers en adviseurs in dienstverlening!

Het opleiden van mensen wordt meer en meer beschouwd als een belangrijke motivatie- en bindingsfactor. Door het aanbieden van trainingen en opleidingen investeert u in uw personeel en daarmee ook in het succes van uw onderneming of organisatie. Het kiezen van de juiste opleidingspartner is van cruciaal belang. Maar zeker niet gemakkelijk! Endurance biedt u altijd uitkomst. Zijn wij onverhoopt zelf niet in staat u te helpen, dan verwijzen wij u ook graag door!

Endurance biedt praktijkgerichte maatwerktrainingen, coachingstrajecten en -opleidingen aan, die deelnemers op ieder niveau in uw organisatie helpen beter te functioneren. Van vaktechnisch binnen keuken, restaurant of receptie, via commerciële- en communicatieve vaardigheden, tot managementtrainingen voor leidinggevenden. En van ‘preventie ziekteverzuim’ tot ‘omgaan met agressie’ en ‘fysieke weerbaarheid’. Kortom, Endurance heeft de juiste kennis in huis.

Praktijkgericht, inspelend op de behoefte van u en uw deelnemers, op elke locatie binnen én buiten Nederland, al dan niet af te sluiten met een diploma.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.