Fm Portal® Inkoop

Tijd en aandacht
De oplossing lijkt tè eenvoudig: koppel de mogelijkheden van de één aan de behoefte van de ander. Dat is alles.

Hoewel… er zijn genoeg voorbeelden van inkoop op grote schaal waarbij de voordelen helemaal niet uit de verf komen. Vaak is dat een kwestie van gebrek aan aandacht en kennis, die zijn voor een efficiënte en gezamenlijke inkoop nu eenmaal onontbeerlijk.
Lees meer…


Fm Portal® Veiligheid

Ondersteuning
Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een profit- of een non-profitorganisatie. Veiligheid biedt zowel kantoren als zorginstellingen ondersteuning bij het bereiken van een optimaal veiligheidsniveau. Al haar expertise op het gebied van veiligheid is ondergebracht in het totaalconcept Veiligheid.
Lees meer…


Fm Portal® Milieu

Besparen
Fm Portal® Milieu richt zich op het besparen en optimaliseren van uw afvalstromen. Door de uw afval te optimaliseren bent u niet alleen milieuvriendelijk bezig, maar bespaart u gemiddeld ook 10% op uw kosten.
Naast afval, kunnen wij dezelfde punten realiseren op het gebied van energie.


Fm Portal® Schoon

Totaal schoonmaakconcept
Fm Portal® Schoon (FPS) biedt u advies op maat op het gebied van schoonmaakonderhoud. Goed schoonmaakonderhoud vraagt om een professionele en oprechte belangstelling voor uw organisatie. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u een optimale mix aanbieden van een marktconforme prijs en een juiste kwaliteit van uw schoonmaakonderhoud. Met de FPS kernwaarden goedkoper, makkelijker en sneller, is FPS gespecialiseerd in het inkopen en beheren van uw schoonmaakonderhoud. Met andere woorden: Een totaalconcept voor uw schoonmaak. De bedrijfscultuur van FPS wordt bepaald door onze missie en visie.
Lees meer…


Fm Portal® Consultancy

Ervaring
Consultancy heeft reeds 32 jaar ervaring met bouw trajecten voor kleine en middelgrote opdrachtgevers! Ons werkgebied omvat zowel nieuwbouw als verbouw en renovaties. Wij denken met u mee om te komen tot een heldere en structurele aanpak van de bouw/renovatieplannen. Wij adviseren, vragen offertes aan, onderhandelen voor u, contracteren de verschillende partijen en houden tijdens de uitvoering toezicht op de voortgang, de kwaliteit en de kosten.
Lees meer…

Bel ons voor een gratis scan

+31 (0) 71 331 82 00

Op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur