Fm Portal Inkoop

Optimale afstemming
Inkoop beschikt wél over de benodigde aandacht en kennis voor de optimale afstemming van organisaties en zo’n 66 leveranciers. Het netwerk functioneert heel praktisch. Het Inkoop concept is gebaseerd op het reeds aanwezige inkoopvolume en richt zich op concentratiegebieden die lokaal, regionaal en landelijk kunnen zijn. Dat levert grote besparingen op: financieel en logistiek, maar ook voor het milieu.

Voor iedereen
Inkoop is rendabel voor organisaties van diverse omvang: van advocatenkantoor tot zorginstelling en van restaurant tot architectenbureau. Voor al die grote en kleine bedrijven in MKB, horeca en zorg, biedt Fm Portal® Inkoop innovatieve oplossingen op maat. Dat varieert van elementaire inkoop tot maincontracting en alles wat daartussen zit.

Dus ook voor…
Industrie- en bedrijventerreinen – MKB – facilitaire bedrijven en adviesbureaus – inkopers en facilitair managers – parkmanagers en parkmanagementorganisaties – winkelcentra en meubelboulevards – horeca – verenigingen van eigenaren – ondernemersverenigingen en stichtingen – scholen en onderwijsinstellingen – gemeenten en overheidsinstellingen – kantorenorganisaties – gezondheidszorg – sportverenigingen


Bel ons voor een gratis scan

+31 (0) 71 331 82 00

Op werkdagen van 09:00 uur tot 17:00 uur


<-- Terug