ddh_logo

Sinds 1999 heeft DD&H Projecten zich gepresenteerd als totaalafbouwer in het midden segment van het MKB. Projecten worden beheerst op diverse onderdelen zoals uiteraard de systeemplafonds en verlichtingen, de eigen lijn van systeemwanden en vloerafwerkingen (projecttapijten en harde vloerafwerking), raamafwerkingen binnen en buiten, wandafwerkingen en schilderwerken, timmer en onderhoudswerken. Sinds mei 2006 is het ook mogelijk uw project door een deskundige architect het meeste rendement en uitstraling aan te laten meten.

DD&H Projecten is gespecialiseerd in Turn- Key Projecten. Na een juiste overeenstemming met de opdrachtgever en een goede voorbereiding overhandigd u de sleutel aan ons die, nadat de “laatste spijker is geslagen”, aan u terug wordt overhandigd. Op deze manier van interne verbouwingen heeft u nagenoeg geen omkijken naar het project.

DD&H Projecten onderscheidt zich van haar collega bedrijven door een sterke mate van flexibiliteit, zelfstandigheid en prijsstellingen, uw project is bij ons in vakkundige handen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.