logo_csu

CSU Daar blijf je bij

CSU is een grote en innovatieve topspeler in Nederland op het gebied van schoonmaak en beveiliging. Met 10.000 vaste medewerkers, vestigingen in heel het land en ervaring in verschillende branches, is CSU de vaste partner voor veel opdrachtgevers.

CSU wil niet alleen vóór haar klanten, maar vooral ook mét haar klanten werken. Daarvoor is het bieden van kwaliteit noodzakelijk (geborgd in 40 jaar ervaring en in de ISO 9001-, ISO 14001 en de VCA**-certificaten). Minstens zo belangrijk is een open en eerlijke communicatie tussen dienstverlener en klant. In overleg met u bepalen wij het gewenste serviceniveau dat wij vastleggen via afspraken en maken deze meetbaar. Via vaste overlegmomenten houdt u, als klant, de vinger aan de pols en zal waar nodig bijsturing worden geïnitieerd.

Wij zijn niet alleen de professionele partner voor het regulier kantooronderhoud. Ook voor gespecialiseerde opdrachtgevers leveren wij maatwerkoplossingen, te weten:

  • CSU Airport Services
  • CSU Event Services
  • CSU Food Services
  • CSU Healthcare Services
  • SU Hospitality Services

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.