crowe_howart_foederer_logo
Crowe Horwath Foederer is een veelzijdig accountants en belastingadvieskantoor. Wij doen er alles aan om u te helpen om uw plannen te realiseren. Gaat u investeren? Voor nieuwbouw, nieuwe vestigingen, een overname? Wij helpen u bij uw financieringsaanvraag. En we gaan, als u dat wit, mee naar de bank of naar private investeerders. Bent u bezig met bedrijfsopvolging? Management buy-in? Wij beschikken over een handig stappenplan, rekenen het plan voor u door en kijken of het financieel haalbaar is.

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook alle “gangbare” werkzaamheden. Wettelijke controles, jaarrekeningen, alles wat u van een professionele accountant mag verwachten. Het is ook mogelijk om uw complete administratie bij ons onder te brengen. Onze ruim 300 medewerkers, verspreid over 8 kantoren in Nederland staan voor u klaar. Indien gewenst samen met de partners in ons internationale netwerk. Wij zijn namelijk een toonaangevend lid van Crowe Horwath International.

Wij komen graag bij u langs. Wat zijn uw plannen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.