Canon – Een wereld van verschil

Op het eerste gezicht gezien levert Canon producten, systemen, diensten, software en materialen voor onder andere printen, kopiëren, scannen en archiveren. Maar net zoals informatie-uitwisseling de grenzen van bedrijfsfuncties, afdelingen, bedrijfsprocessen, organisatieniveaus, markten en geografische gebieden overstijgt gaat ook Canon verder. Canon beheerst Document Management als geen ander en is in staat om op basis daarvan het onderscheidend vermogen voor een organisatie te vergroten. Zo creëert Canon een wereld van verschil.

Canon is de enige Europese (en Nederlandse) producent en leverancier van producten (hardware en software) en diensten op het terrein van document (re)productie. Een belangrijk deel van dit brede scala wordt door Canon zelf ontwikkeld en geproduceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de unieke Canon Copy Press technologie.

Om in te spelen op de wisselende wensen en eisen van de klant en zijn gebruikers, heeft Canon een uiterst flexibel contract dat ruimschoots conversiemogelijkheden biedt.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.