logo_atelier_herenplaats
GALERIE ATELIER HERENPLAATS

Atelier Herenplaats biedt werk- & expositieruimte aan kunstenaars met een verstandelijke beperking of met een psychiatrische achtergrond en ondersteunt hen bij de financiële en commerciële aspecten van hun beroep. Een deel van de kunstenaars is al sinds de oprichting in 1991 aan Atelier Herenplaats verbonden.

In de galerie, in het culturele hart van Rotterdam, presenteren wij al meer dan veertien jaar toegankelijke kunst voor een breed publiek. De galerie is, buiten de openingstijd voor de kunstenaars, tevens te huur voor recepties en andere bijeenkomsten. Atelier Herenplaats organiseert en participeert in verschillende projecten; van lezingen en symposia tot educatieve programma´s en workshops. Vanuit de artotheek lenen wij honderden schilderijen en tekeningen van de kunstenaars van Atelier Herenplaat uit. Uw medewerkers kunnen hier nu ook zelf kunstwerken uitkiezen. Ook kunnen wij u een ontwerp aanleveren voor uw relaties geschenk.

ATELIER WINKEL JUFFROUW JANSSEN

Atelier Juffrouw Janssen is een atelier van ontwerpers en kunstenaars met een verstandelijke beperking of een psychiatrische problematiek. Iedere ontwerper heeft een eigen stijl en eigen talenten.

Juffrouw Janssen werkt met verschillende technieken. U bepaalt wat wij maken. Samen met een ontwerpster en een kunstenaar zorgen we voor unieke producties op maat. De producten van de ontwerpers worden verkocht in onze winkel. In het artelier is ook ruimte voor bijzondere exposities van jonge kunstenaars. U kunt in onze winkel ook een product uitzoeken en op maat of naar uw wens laten maken. Juffrouw Janssen organiseert daarnaast ook educatieve en creatieve workshops voor thuis of op kantoor.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.