Lef, inzicht, ondernemerschap en doorzettingsvermogen: dankzij die kenmerken is Asito in meer dan 50 jaar uitgegroeid tot een topspeler in facilitaire dienstverlening: een echte schoonmaakkracht. Schoonmaken is een zeer dynamische aangelegenheid en zeker geen massaproduct. De dienstverlening van Asito is dan ook maatwerk in optima forma. Daarvoor zijn een hechte klantrelatie, betrokkenheid en continuïteit vereist. De klant en Asito zijn er voor elkaar. Klanttevredenheid en een gezonde bedrijfsontwikkeling van Asito zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Asito is de op één na grootste schoonmaakorganisatie in Nederland en telt meer dan 13.000 medewerkers. Asito bedient de markt voor facilitaire diensten middels een netwerk van ruim 120 lokale vestigingen. Met dit netwerk van vestigingen combineert Asito twee belangrijke voordelen. Namelijk de continuïteit en professionaliteit van een solide landelijk opererend bedrijf met de flexibiliteit en gedrevenheid van decentraal ondernemerschap.

Bij schoonmaakkracht kunt u denken aan alleen interieurreiniging, maar Asito biedt ook glasbewassing, handyman-diensten, tapijtreiniging en ander vloeronderhoud.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.