logo_al_so_fire_protection
AL-SO Fire Protection heeft zich gespecialiseerd in alle brandveiligheidsvraagstukken voor bedrijfspanden en kantoren. Wij bieden op maat oplossingen voor al uw brandveiligheidsvraagstukken of het nu gaat om brandwerende doorvoeren, brandwerende plafonds, brandwerende wanden, brandschotten, brandwerende staalbekleding, of brandbestrijdingsmaterialen zoals brandblussers, suskappen en pads. Kortom alles wat verband houdt met brandveiligheid en brandpreventie!

AL-SO Fire Protection onderscheidt zich van haar concurrenten door haar pragmatische aanpak. Deze aanpak stopt niet bij het plaatsen van brandwerende doorvoeren. Ook verzorgen wij brandveiligheidsrapporten, die inzichtelijk maken waar de verbeterpunten liggen en wat er noodzakelijk is om een goede brandveiligheid te garanderen. Een plan van aanpak is dan ook altijd onderdeel van deze rapportages.

Al onze projecten voldoen aan de strenge certificeringseisen van Komo en Nofisol. De brand- en geluidsschotten die wij plaatsen worden getest in gerenommeerde brandlaboratoria en zijn goed bevonden voor het toepassingsgebied boven lichte scheidingswanden en onder verhoogde vloeren.

Twijfelt u over uw bestaande situatie komen wij graag langs dit te controleren en u hierin te adviseren.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.