adxpert_logo_2016

Belastingmeevaller mogelijk!
Het is mogelijk om teveel betaalde werkgeverspremies tot en met 2011 terug te vragen. In 95% van de gevallen blijkt, na een SFA-arbeidsdossier-onderzoek, dat er teveel sociale lasten afgedragen zijn.

Wat is een SFA-onderzoek?
SFA-onderzoek staat voor Sociaal-Fiscaal-Arbeidskundig onderzoek. In veel gevallen waar ADXpert het SFA-onderzoek uitvoert kunt u duizenden tot tienduizenden euro’s terugkrijgen. De specialistische kennis stelt hen in staat om tot in detail na te gaan of u een regeling hebt gemist, een subsidie of korting bent misgelopen.

ADXpert doet een SFA-onderzoek op basis van no cure no pay. Levert een onderzoek geen teruggave op, dan kost het u dus niets. In geval van opbrengst is 60% daarvan voor de opdrachtgever.
Natuurlijk werkt ADXpert altijd met een ondertekende vertrouwelijkheidsverklaring en een door de opdrachtgever ondertekende opdrachtbevestiging. De opbrengst wordt samengevat in een duidelijke rapportage.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de backoffice van Facility Portal via het telefoonnummer +31 (0)71 – 331 82 00 of via de mail.